Horsepro Oy

Horsepro grundades 2004 och är en finsk nätbutik som specialiserar sig på hästutrustning. Företaget föddes på grund av kärlek till hästar och vacker utrustning. Vi ville erbjuda kvalitativa produkter som underlättar vardagen och är lite mer än det sedvanliga. Eftersom det inte fanns en kanal för detta, beslöt vi oss för att importera de produkterna till Finland. Vi började med ett fåtal varumärken, men snabbt växte utbudet till ca. 20 varumärken.  2010 köpte Horsepro upp det ärorika bolaget Helsingin Ratsutarvike Oy som gjorde att representationen på marknaden växte ytterligare. År 2012 startades även nätbutiken Dogpro som numera fungerar som en grossist.

Idag har Horsepro över 20 000 produkter och ett brett utbud. Företaget betjänar en bred kundkrets inom hästsport. Horsepro vill ännu utvidga sin marknad till Europa för att säkerställa sin position som en av de stora aktörerna på marknaden

Uppstarttidens djärvhet, öppna sinne och envishet reflekteras fortfarande i Horsepros verksamhet. Företaget försöker ständigt att hitta nya produkter, nya tjänster och funktioner samt lyssnar alltid på kundernas erfarenheter. Som mål vill Horsepro dagligen tillfredsställa sina vänners, hästars och kunders förväntningar på kundtjänst, utbud och leveranser.